39-letni Filip Chajzer to dziennikarz, który często zaliczał medialne wpadki.
Jeszcze pracując w „Dzień Dobry TVN” od czasu do czasu „błysnął” jakimś niesmacznym żartem. Jednak w najnowszym poście, Chajzer zadał niewinne pytanie. Mimo to w komentarzach wybuchła prawdziwa burza!
Filip Chajzer – kebab
Po odejściu z telewizji Chajzer wpadł na nowy pomysł na życie i założył budkę z kebabem – Kreuzberg Kebap przy kampusie FOREST (ul. Burakowska w Warszawie). Planuje jednak rozwijać swoją sieć i generalnie – działalność gastronomiczną.
Najnowszym pomysłem jest sprzedaż kebaba ze… śledziem. A do śledzia ma zostać dodany majonez. Tylko jaki?
Filip Chajzer – majonez
Dziennikarz zapytał swoich fanów o to, jaki majonez będzie najlepszy do śledzia:
Do otwarcia KREUZBERG KRAFT HERRING zostały ostatnie detale.
Największy – MAJONEZ do sznytki ze śledziem.
Więc, który majo jest Twój ulubiony ? Gdybyś mogła jeszcze uzasadnić odpowiedź
A w komentarzach rozpętała się prawdziwa burza!
Kętrzyński Filipku, Ketrzyński i tyko Ķetrzyński ja wiem , że ho nie znacie , ale poznacie… Polecam!!!
Tylko i wyłącznie WINIARY
Oczywiście ze kielecki … skład najlepszy wśród majonezów i smakowo bardzo zbliżony do domowego!
Halo, zapomnieliście o Pomorskim! The best
Nigdy tej debaty nie rozumialem, ketchup z Włocławka , majonez z Grudziądza , proste
– pisano.
Jak widać, przywiązanie do ulubionego majonezu jest bardzo silne i internauci mają swoje ulubione majonezy.
Wyświetl ten post na Instagramie